A DXN Sikercsapat vezetői

Faragóné Keserű Judit és Faragó István vagyunk.
Ismerd meg a történetünk ebben a 4 perces videóban.

2010 óta része az életünknek a DXN, és nagyon hálásak vagyunk azoknak a csapattársainknak, akik velünk együtt járják végig ezt az utat.

Szeretnénk, ha minél többen találnák meg benne azt, ami által egy jobb, boldogabb, egészségesebb életet tudnak élni, és másoknak is segíteni ebben.

Támogató rendszerünket azért raktuk össze, hogy minden csapattársunk egyszerűen tudja használni az eszközöket az információk megfelelő átadásához.
A DXN Sikercsapat rendszeréről itt találsz bővebb információt >>>

A virtuális felsővonalunk – Bob Heilig

2020. februárjában döntöttem el, hogy részt veszek Bob Heilig Legacy Leadership Academy programján, ami egy 1 éves program – angol nyelven. (Még folytatom tovább, újraveszem az anyagokat, megvalósítom a feladatokat és a heti coachingokon is igyekszem minél többször részt venni.)

Minden hónapban került fel egy 4 részes videósorozat adott témában, ehhez kapcsolódóan különböző feladatokat kellett elvégezni.

Minden héten vannak coaching programok Bobbal és Megan Weisheipllel (Director of Coaching), ahol üzletépítéssel kapcsolatos kérdések mellett, személyes negatív hitrendszerek feloldásával és a gondolkodásmód formálásban segítenek.

Ráadásul olyan módon tanítják az üzletépítést, ami valódi értéket képvisel, és meg tudjuk találni benne a küldetésünket.
Végzett hallgatóként szeretném ennek a tudásnak egy részét megosztani magyar nyelven is a csapatunkkal.